قیمت امروز موبایل‌های پرفروش در بازار مشهد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | رشد دلار به کانال ۸۳ هزار تومان کمیسیون اصل نود پیگیر تسریع در واگذاری زمین به مردم | اجرای برنامه هفتم و قانون جوانی جمعیت در واگذاری زمین باید جدی‌تر پیگیری شود هشدار به مشترکان پرمصرف برق: صدور قبض ۲ بار در ماه قیمت مرغ در خرده‌فروشی‌ها به کیلویی ۱۰۵ هزارتومان رسید تداوم اجرای طرح کالابرگ ضرورتی انکارناپذیر برای حمایت از دهک‌های پایین صعود طلا در مشهد به کانال جدید (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) حداقل درآمد برای حذف یارانه نقدی چقدر است؟ هزار و ۲۵۰ تن مرغ گوشتی از تولیدکنندگان خراسان رضوی به صورت حمایتی خریداری شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) آیا مشهد با افت فشار آب مواجه می‌شود؟ | توصیه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد به نصب پمپ آب در طبقات سوم به بالا کدام کارگران قرارداد دائم می‌شوند؟ قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد کامیون‌داران خراسان رضوی: اجازه نخواهیم داد از ناحیه حمل و نقل جاده‌ای به ایران آسیبی برسد میوه امروز در تره‌بار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) توقف ۵ساعته پرواز‌های فرودگاه مهرآباد در چهاردهم خرداد ۱۴۰۴ + علت اطلاعیه بانک مرکزی درباره وضعیت بانک آینده قیمت‌ها در بازار طلا و سکه همچنان نزولی است (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) واگذاری ۵۹ هزار زمین به خانوار‌های دارای ۳ فرزند و بیشتر نان آزادپز مشهد در تنور گرانی، مسئولان در صف تأیید و تکذیب جدایی اشتغال از تولید در خراسان رضوی| بررسی روند تغییر سهم اشتغال در گروه‌های خدمات، کشاورزی و صنعت استان از سال ۹۶ تغییر نرخ بیکاری و مشارکت اقتصادی در سال ۱۴۰۳ رشد روزانه ۵ درصدی سفر باری از مبادی شهر‌های استان خراسان رضوی (۹ خرداد ۱۴۰۴) معاون وزیر راه از اصلاح جدول سوخت کامیون‌داران خبر داد + جزئیات پیگیری برای افزایش نرخ حمل کالا بر اساس تن بر کیلومتر چه مقدار بیت‌کوین برای استخراج باقی مانده است؟ حجم مبادلات تجاری ایران و عمان چقدر است؟ نرخ بهره بین‌بانکی افزایش یافت (۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۸ خرداد ۱۴۰۴) | بازار ترمز برید؟
سرخط خبرها

سبزپوشی بورس پس از ۴ روز متوالی منفی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۴۲۳۹
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۹
سبزپوشی بورس پس از ۴ روز متوالی منفی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ بهمن ۱۴۰۳)
بازار سهام پس از ۴ روز متوالی عقب نشینی و منفی شدن ۲.۶ درصدی شاخص کل، امروز بالاخره به مدار مثبت بازگشت.

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص اصلی تالار شیشه‌ای در پایان وقت معاملات امروز با رشد بیش از ۱۲ هزار واحد (۰.۴۶ درصد) به ارتفاع ۲ میلیون و ۷۷۶ هزار واحد صعود کرد. نوری، پارس، وغدیر، شپنا، فملی و بوعلی بیشترین تاثیر مثبت و فارس بیشترین تاثیر منفی را بر عملکرد امروز این شاخص داشتند.

شاخص هموزن و شاخص فرابورس نیز همسو با شاخص کل حرکت کردند و به ترتیب ۰.۱۴ و ۰.۴۷ درصد مثبت شدند.

هر چند بازار سهام پس از ۲.۶ درصد منفی خوردن در چهار روز متوالی، امروز قدری سبزپوش شد، اما این سبزپوشی چندان کمکی به ارزش معاملات و حجم معاملات خرد نکرد و مانع از خروج پول‌های حقیقی نیز نشد.

در این راستا ارزش معاملات خرد به ۷ هزار و ۳۹۰ میلیارد تومان و حجم معاملات نیز به ۱۱.۴ میلیارد برگه سهم رسید.

همچنین ۴۸۰ میلیارد تومان پول حقیقی نیز از بازار خارج شد.

بازگشایی پتروشیمی‌ها باعث شده است بسیاری ترجیح دهند در صف خرید این نماد‌ها باشند و فعلا تمایلی به خرید دیگر نماد‌ها ندارند.

با این حال به نظر می‌رسد این بازگشایی‌ها نه تنها به بازار کمکی نکرده، بلکه عرضه صف‌های خرید می‌تواند فشار فروش در بخش‌های دیگر بازار را افزایش دهد.

از طرف دیگر با وجود برنامه‌های دولت برای کاهش فاصله نرخ ارز توافقی و نرخ ارز در بازار آزاد، این فاصله مجددا زیاد شده و به ۲۶ درصد رسیده است. فشار بر دولت به خاطر افزایش نرخ دلار رسمی و برشمردن آن به عنوان دلیل رشد نرخ دلار در بازار آزاد و همچنین اخبار استیضاح و ... نیز باعث شده تیم دولت به خصوص وزیر اقتصاد در افزایش نرخ ارز توافقی دست به عصاتر رفتار کنند.

تجربه گذشته نشان داده هر زمان نرخ دلار در بازار آزاد داغ می‌شد، نرخ ارز رسمی معمولا تکان نمی‌خورد تا بعد که نرخ دلار در بازار آزاد تثبیت شد، سیاست گذاری جدید برای نرخ ارز رسمی صورت پذیرد.

امروز، اما پس از مدت‌ها نرخ دلار توافقی بالاخره از مرز ۶۷ هزار تومان عبور کرد. با این حال به نظر می‌رسد تا زمانی که دلار در بازار آزاد داغ باشد، بانک مرکزی و دولت نرخ دلار توافقی را افزایش نخواهند داد.

سبزپوشی بورس پس از ۴ روز متوالی منفی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ بهمن ۱۴۰۳)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->